Leuk dat je meer over de Blogzuster wilt weten! 

Wie ik ben? Wijkverpleegkundige, inmiddels ruim 20 jaar. In mijn werk maak ik dingen mee die ik de moeite waard vind om te delen. Gebeurtenissen die me aan het denken zetten over de soms bescheiden en soms grote rol die ik speel in het leven van vaak kwetsbare mensen.

Ik vind het leuk om anderen te laten zien hoe bijzonder en mooi mijn werk is – en ben daarom gaan schrijven. Lees mijn blog vooral niet als een dagboek. Al haal ik de inspiratie voor elk stukje uit mijn eigen praktijk, het verhaal dat ik ervan maak is fantasie. Mijn schrijfsels zijn niet te herleiden naar mijn clienten.

Waar ik ben als ik niet in de wijk ben? Soms thuis, samen met mijn man en drie kinderen of in m’n eentje achter mijn laptop. Soms in een restaurant, want ik eet graag buiten de deur. Of ik ben met vrienden aan de borrel.

Verder hou ik erg van hardlopen. Op de onverharde paden ontstaat dan vaak de aanzet voor het volgende stukje.

Op deze plek wil ik mijn collega’s bedanken. Hun reacties op mijn blogs op het intranet hebben ervoor gezorgd dat ik de stap naar een eigen website heb durven maken. En de schrijver Thomas Verbogt, bij wie ik een workshop column schrijven hebt gevolgd. Hij gaf mij het zetje dat ik nodig had om serieus met schrijven verder te gaan. Verder de cliënten voor wie ik de afgelopen jaren heb mogen zorgen en die me aan het denken zetten over die zorg. En ten slotte bedank ik Ellen Elsinghorst. Zonder haar was deze website nooit geworden wat die nu is.

Wil je weten hoe Blogzuster omgaat met de privacy van haar lezers, klik dan hier voor de privacy-verklaring.

Site Footer