Dit is de privacy-verklaring van blogzuster.nl.

Van Blogzuster wordt verwacht duidelijk aan te geven hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan (al zijn dat er maar enkele). Zo lees je hier waar jouw gegevens opgeslagen worden en voor welke doelen. Naast wat jouw rechten zijn en hoe je van die rechten gebruik kunt maken.

Blogzuster verzamelt dus enkele persoonsgegevens. Blogzuster verstuurt namelijk e-mailnieuwsbrieven om haar abonnees periodiek te attenderen op een nieuw blog. Je naam en e-mailadres worden verzameld door middel van een formulier op blogzuster.nl. Daarnaast kun je persoonlijk gevraagd worden om je aan te melden.

Google Analytics

Blogzuster verzamelt ook gegevens om haar website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn echter anoniem en dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je websitebezoek of de pagina’s die je hebt bezocht. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd binnen Google Analytics bewaard.

Ontvangers van gegevens

De gegevens die Blogzuster ontvangt en verwerkt, worden beheerd door Mailchimp. Deze partij verzendt ook de nieuwsbrieven. Op het moment dat jij je aanmeldt, worden jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. De opslag is voor onbepaalde tijd.

De e-mail van Blogzuster wordt gehost door Google. Als jij contact opneemt via blogzuster@gmail.com, worden deze mails opgeslagen op de servers van Google.

De website en back-ups van de website worden gehost bij Xel Media. Gegevens die jij achterlaat op de website van Blogzuster zijn dus op de servers van Xel Media opgeslagen.

Opslag van gegevens

Op het moment dat je contact opneemt met Blogzuster via blogzuster@gmail.com worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden maximaal twee jaar bewaard.

Van jouw persoonsgegevens worden geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

Beveiliging

De persoonsgegevens die door Blogzuster of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Blogzuster. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

Uitschrijven voor de nieuwsbrief

Jij kunt je uitschrijven voor de nieuwsbrief wanneer je maar wilt, via de link onder aan de nieuwsbrief of door een mail te sturen naar blogzuster@gmail.com.

Jouw rechten

Je hebt altijd het recht om jouw gegevens die bij Blogzuster zijn vastgelegd en bewaard op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen.

Kloppen je gegevens niet of zijn ze veranderd? Je kunt ze aan laten passen.

Je e-mailadres voor verzending van de e-mailnieuwsbrief kun je zelf aanpassen door middel van de daarvoor bestemde url onder aan elke mail.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Blogzuster vastgelegd zijn? Dan heb je het recht jouw gegevens te laten wissen. Ook dit kun je doen door een e-mail te sturen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Blogzuster niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

Jouw persoonsgegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

blogzuster@gmail.com

Anne Elsinghorst
Chopinstraat 36
6584 EJ Molenhoek

Site Footer